Er du vores nye kirketjener?

# Nyheder
Publish date Udgivet søndag d. 13. september 2020, kl. 00:00
Er du vores nye kirketjener?

Stilling som kirketjener i Solvang Kirke er ledig med tiltrædelse 1. november 2020. Stillingen er på 30 timer pr. uge.

Sammen med vores anden kirketjener skal du varetage forskellige opgaver i kirken. Vi forventer, at du optræder venligt og imødekommende, og indgår positivt i samarbejdet med kirkens øvrige ansatte, præster og frivillige medarbejdere.

Dine kerneopgaver som kirketjener vil være:

• Medvirken ved gudstjenester og kirkelige handlinger, herunder opstilling og klargøring til arrangementer, kaffebrygning m.v.
  • Oprydning og rengøring i kirke, sognegård og udvendige arealer, herunder også snefejning.
  • Indkøb til arrangementer, kaffe, kager o.l. samt indkøb af rengøringsmidler m.v.
  • Du skal være ansvarlig for certificeret køkken.

Der er gensidig afløsning de to kirketjenere imellem.

• Vi forventer at du er positivt indstillet overfor kirkens liv og de mange aktiviteter, der foregår i sognet.
  • har ordensans og er omhyggelig, samt at du kan arbejde ansvarsbevidst og selvstændigt.
  • er imødekommende og interesseret over for alle, der kommer i kirken, også de lidt ”skæve” eksistenser.

Solvang Kirkes vision:  Vi vil være kirke for alle, uanset alder og uanset deres åndelige og sociale baggrund. Det betyder, at vi

• i ord og handling vil dele Guds kærlighed, som vi møder i Jesus Kristus
  • vil styrke og engagere den enkelte og fællesskabet
  • vil fremme engagement og ejerskab for menigheden
  • vi vil nå langt ud i vores nærområde

Vi forventer, at du som kirketjener vil bakke op om den vision.

Der er 8 fastansatte i sognet, heraf 2 præster. Sognet er kendetegnet ved en blandet befolkning med forskellig etnisk baggrund. Der er plejehjem, flere kollegier samt botilbud for psykisk sårbare mennesker.

Hent det fulde jobopslag her