Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 6. oktober 2020, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sted Solvang Kirke, Remisevej 10, 2300 København S
Valgforsamling

Ved Valgforsamlingen den 15. september blev følgende 10 personer blev valgt til det nye Menighedsråd:  Nanette Zahrtmann, Jakob Riis, Richard Göran Westh-Jensen, Arne Gørtz Kappelgaard, Hans-Henrik Wederkinch Johansen, Jan Friberg, Jes Villum Engby-Larsen, Kevin Bøgelund Pihl, Jens Andersen og Michael Holtze Hall.

Der skal vælges 11 medlemmer til menighedsrådet ved Solvang Sogn. Derfor indkaldes der til én ekstra valgforsamling: Tirsdag den 6. oktober 2020 kl. 19.00 i Solvang Kirke.

Her skal det sidste medlem vælges til menighedsrådet tillige med et antal stedfortrædere.

Alle er velkommen.

Orientering om afstemningsvalg

Der kan udløses et afstemningsvalg ved at indgive en kandidatliste senest den 13. oktober 2020. Kandidatlisten skal indleveres på kirkekontoret ved Solvang Kirke, Remisevej 10, 2300 København S i åbningstiden. Der skal 11 stemmeberettigede stillere til at underskrive kandidatlisten. Valgret og valgbarhed opnås under forudsætning af, at man er medlem af Folkekirken, har bopæl i sognet eller løst sognebånd. Menighedsrådet vælges for en periode på 4 år. Kandidatlisten skal udfyldes på den officielle blanket fra Kirkeministeriet.

Yderligere oplysninger fås på kirkekontoret.

Det valgte menighedsråd tiltræder 1. søndag i advent den 29. november 2020.

Du kan se meget mere om valget her - og blive klædt på til at blive menighedsrådsmedlem på godtfrastart.dk. Og hente en flyer her.