Dato Mandag d. 28. juni 2021, Kl. 09:00 til kl. 15:00
Sted Solvang Kirke, Remisevej 10, 2300 København S
Tidsrejsen - sommerferieaktivitet for børn

Tidsrejsen er Solvang Kirkes sommerferieaktivitet for børn, hvor vi gennem leg, fortælling og mange spændende aktiviteter blandt andet tager tilbage til verdens begyndelse, rejser til begivenhederne på Jesu tid, ligesom vi finder svar på, hvordan en kirke lever i 2021.

Aktiviteterne spænder vidt: Opdagelse i tidskufferten — anderledes fisketur— verdens første zoo—røgsignal—Det blændende lys—stafetløb og fællesspisning. Listen er lang og vi tror det bliver rigtigt spændende! Skal du med på rejsen?

Dagsprogram
Børnene møder ind mellem 9.00 og 9.30 - og derefter begynder dagens aktiviteter, hvor der vil være nogle fælles holde punkter for hver dag. Vi sørger for forfriskninger og frokost. Sidste dag vil forældrene være med ved fælles afslutning og spisning.

Har du brug for yderligere oplysninger kan du altid tage kontakt til en præst eller en anden ansat i Solvang Kirke. Flyer om ugen kan printes her.

Pris: Gratis hele ugen men det kræver tilmelding her.